fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Gosh

GOSH WOODY vandeniui atsparus akių pieštukas, 1,1 g


„Gosh“ prekės ženklo „Woody Eye Liner“ yra klasikinių akių pieštukų serija, kurių išorinė dalis pagaminta iš natūralios medienos. Jie yra nepaprastai patogūs naudoti, o tuo pačiu suteikia matinį paviršių ir stiprų pigmentą.

Skaityti pilną aprašymą

Spalva:

Kiekis:

1

€ 9.90
Prekes pristatysime spalio 24-29 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

„Gosh“ prekės ženklo „Woody Eye Liner“ yra klasikinių akių pieštukų serija, kurių išorinė dalis pagaminta iš natūralios medienos. Jie yra nepaprastai patogūs naudoti, o tuo pačiu suteikia matinį paviršių ir stiprų pigmentą. Po kiekvieno naudojimo nepamirškite ant pieštuko uždėti dangtelį, kad apsaugotumėte pieštuką nuo išdžiūvimo.

Akių pieštukas yra tikrai būtinas jūsų kasdienėje grožio rutinoje. Jį galima naudoti universaliai – galite naudoti kaip akių pieštuką ant viršutinio voko, kajal ant vandens linijos ir kaip mišrų pagrindą dūminių akių makiažui. Naudojant akių pieštuką, puikiai papildysite savo makiažą. „Woody Gosh” pieštukas paryškins jūsų makiažo išvaizdą ir suteiks išskirtinio gylio, priklausomai nuo pasirinktos spalvos. Su juo galite nubrėžti tikslią liniją ir pasiekti dramatišką efektą arba jį išklaidyti.

„Woody” serijos akių pieštukai yra bekvapiai, todėl puikiai tinka jautriems, alergiškiems žmonėms ir nešiojantiems kontaktinius lęšius. Be to, produktai yra veganiški. Išorinis korpusas pagamintas iš medienos, išskirtinai iš SFI (Sustainable Forestry Initiative) sertifikuotų tiekėjų, kuriems rūpi tvari miškotvarkos plėtra. Jie yra visiškai biologiškai skaidūs.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?