fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Paese

PAESE biri veido pudra, 10 g

Sudėtis

RYŽIŲ – ORYZA SATIVA (RICE) POWDER, MAGNESIUM STEARATE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

BAMBUKO – BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, MAGNESIUM STEARATE, SERICA, PARFUM, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

H.D. – Lauroyl Lysine, Mica, Acrylates / Ethylhexyl Acrylate Crosspolymer, Titanium Dioxide, Limnanthes Alba Seed Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Pe G-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum, [+/-: Ci 77492, Ci 77491, Ci 77499]

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

 

 

 

Naudojimas

Tinkamai užtepta pudra fiksuos makiažą ir prailgins jo patvarumą. Pudrą galite tepti pūstuvu, kempine ar šepetėliu. Nepriklausomai nuo to, kokį aplikatorių pasirinksite, pirmiausia turėtumėte švelniai nukratyti produkto perteklių – nepersistenkite su pudros kiekiu, kad išvengtumėte kaukės efekto. Pradėkite tepti nuo veido centro, nuo kaktos iki smakro, o tada švelniais judesiais judėkite iki veido ir kaklo kraštų.

Galimi variantai:

Kiekis:

1

€ 8.90
Prekes pristatysime spalio 24-29 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Paese ryžių pudra yra skaidri, sugeria sebumo perteklių ir naudojama makiažo fiksavimui su matiniu paviršiumi.

Milteliai yra lengvi, juose nėra talko, alergenų ir parabenų, jos balta spalva tampa nematoma iškart po užtepimo ant odos ir puikiai prisitaiko prie bet kokios veido spalvos.

Priemonė išlygina veido spalvą, daro ją aksominę ir prailgina makiažo patvarumą. Puikiai tinka normaliai, riebiai ir mišriai odai. Pudra neužkemša porų.

Permatoma Paese bambuko pudra efektyviai sugeria riebalų perteklių ir naudojama gražiai matinei apdailai sukurti.

Daugiau nei 80% miltelių sudaro bambuko miltai. Šis ingredientas sugeria riebalų perteklių ir ramina sudirgimus. Be to, optiškai sumažina raukšlių matomumą ir suminkština veido bruožus. Gaminyje esantis šilkas suteikia odai tinkamą drėkinimo lygį, o veido oda tampa gaivi ir spindinti. Bambuko pudra ypač rekomenduojama riebiai ir mišriai odai bei žmonėms, turintiems problemų dėl riebalų pertekliaus. Pudra puikiai prisitaiko prie kiekvieno veido. Sudėtyje nėra talko ir parabenų.

Paese High Definition biri pudra sukurta makiažui fiksuoti, veido spalvai išlyginti ir gražiai satino apdailai suteikti.

Paese pudra – tai produktas, kuris garantuoja tobulą ir aksominį bet kokio makiažo užbaigimą. Nesvarbu, ar ruošiatės eiti į darbą, ar į vakarėlį. Ši priemonė bus nepakeičiama! Specialiai sukurtoje formulėje yra Meadowfoam aliejaus, kuris intensyviai drėkina ir lygina odą. Pudra fantastiškai fiksuoja jūsų makiažą, todėl jis išliks nepriekaištingas visą dieną. Dėl naujoviško švelnaus fokusavimo efekto galima optiškai sumažinti netobulumus ir išlyginti veido bruožus. Šią pudrą galima naudoti kasdien arba profesionalioms fotosesijoms – ji tikrai suteiks tobulą, natūralų efektą bet kokioje situacijoje.

Pudra skirta normaliai, sausai ir mišriai odai. Ji turi lengvą formulę, kuri neapkrauna odos ir neužkemša porų. Be to, pudra turi subtilų, malonų kvapą.

 

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?