fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Paese

PAESE LONG COVER FLUID makiažo pagrindas, 30 ml


Ilgai išliekantis pagrindas sausai bei normaliai odai.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Aqua, Cyclopentasiloxane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Polyisobutene, Paraffinum Liquidum, Lauryl Peg-18/18 Methicone, Sodium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, D-panthenol, Squalane,, Triethoxycaprylsilane, Aluminium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Peg-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid, [+- Ci 77891, Ci 77492, Ci 77491, Ci 77499].

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Pirštais, kempine ar pagrindo šepetėliu užtepkite pagrindą ant veido. Tolygiai paskirstykite ant veido, kad pasiektumėte nepriekaištingą apdailą ir užmaskuokite visus netobulumus.

Galimi variantai:

Kiekis:

1

€ 14.90
Prekes pristatysime spalio 24-29 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Paese Long Cover Fluid yra ilgai išliekantis, puikiai dengiantis makiažo pagrindas, kurio rūpestinga formulė yra turtinga veikliosiomis medžiagomis. Puikiai išlygina odos atspalvį, užmaskuoja visus netobulumus, drėkina ir ramina sudirgimus.

Paese kreminis pagrindas puikiai tinka normaliai, sausai, jautriai ir kraujagysles turinčiai odai. Priežiūros receptas pasižymi stipriu maitinamuoju poveikiu, ramina odą, todėl ji atrodo gražiai ir spindi visą dieną.

Sudėtyje yra gaivinančio vitamino C, kuris stabdo odos senėjimą, ir vitaminų A ir E, kurie lėtina šį procesą. Provitaminas B5 ramina sudirgimus, d-pantenolis pasižymi antibakterinėmis savybėmis, o skvalanas padeda sumažinti raukšles. „Long Cover Fluid“ pagrindas suteikia nepermatomą, satininę apdailą – vidutinio dengiamumo su galimybe sukurti iki aukšto padengimo.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?