fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Bourjois

BOURJOIS 123 PERFECT FOUNDATION, makiažo pagrindas, 30 ml


Pagrindas, koreguojantis veido spalvą ir užtikrinantis nepriekaištingą išvaizdą.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Propanediol, Peg/ppg-18/18 Dimethicone, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Sodium Chloride, Isononyl Isononanoate, Peg-10 Dimethicone, Zinc Pca, Silica, Erythritol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Methicone, Disteardimonium Hectorite, Lysolecithin, Chlorphenesin, Dimethicone Crosspolymer, Peg/ppg-19/19 Dimethicone, Parfum (Fragrance), Alcohol Denat., Lauroyl Lysine, Propylene Glycol, Disodium Edta, Alpha-isomethyl Ionone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Homarine Hcl, Amyl Cinnamal, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Triethoxycaprylylsilane, Methicone, Tocopherol.

[+/- (May Contain): Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides), Mica, Ci 77007 (Ultramarines), Ci 77288 (Chromium Oxide Greens), Ci 77742 (Manganese Violet)]

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Pirštais, kempine ar pagrindo šepetėliu užtepkite pagrindą ant veido. Tolygiai paskirstykite ant veido, kad pasiektumėte nepriekaištingą apdailą ir užmaskuokite visus netobulumus.

Galimi variantai:

Kiekis:

1

€ 14.50
Prekes pristatysime spalio 24-29 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

123 Perfect – tai Bourjois makiažo pagrindas, kuris leis pašalinti bet kokius trūkumus ir suteiks odai itin gražią išvaizdą.

Makiažo pagrindas Bourjois 123 Perfect ištaiso 100% netobulumų dėl savo unikalios formulės, kuri sujungia 3 koreguojančius pigmentus, kad pašalintų visus trūkumus. Geltoni pigmentai puikiai kovos su tamsiais ratilus po akimis, kad atrodytumėte pailsėjusi, kupina energijos ir gyvybingumo. Violetiniai pigmentai suteiks odai švytėjimo, o žalieji pigmentai efektyviai paslėps paraudimą, kad veido spalva būtų tobula. Kuriant makiažą bet kokiai progai – kasdien, darbui ar susitikimui su draugais – leis sukurti tobulą stilių. Priemonė lengvai įsigeria į odą ir sukuria nepastebimą „antrosios odos“ apdailą. Lengva Bourjois 123 Perfect formulė neužkemša porų, todėl išvengsite naujų netobulumų susidarymo. Su Bourjois makiažo pagrindu galite mėgautis nepriekaištingu makiažu iki 16 valandų!

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?