fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Purito

PURITO CICA CLEARING BB kremas, 30 ml


„Purito Cica Clearing BB Cream” – tai BB kremas, suteikiantis odai itin natūralią, šiek tiek švytinčią išvaizdą ir apsaugantis nuo žalingos spinduliuotės bei išorės veiksnių.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Water, Titanium Dioxide (CI77891), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Butylene glycol, Ethylhexyl salicylate, Cyclohexasiloxane, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Mica, Hydrogenated (C6- 14 Olefin) Polymers, Niacinamide, Zinc Oxide, Sodium Chloride, Iron Oxides (CI 77492), Disteardimonium Hectorite, Sorbitan Sesquioleate, Zinc Stearate, Dextrin Palmitate, Triethoxycaprylylsilane, Aluminium Hydroxide, Iron Oxides (CI 77491), Caprylyl Glycol, Panthenol, Allantoin, Centella Asiatica Extract, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Iron Oxides (CI 77499), Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Adenosine, 1,2-Hexanediol, Tocopherol, Madecassoside, Asiticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid.

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Naudokite po veido valymo. Užtepkite nedidelį produkto kiekį teptuku, kempine ar ranka. Pirmiausia tepkite štampuojančiais judesiais, įspausdami produktą į odą, o tada įtrinkite jį sukamaisiais judesiais – nuo ​​centro į išorę. Jei gauto padengimo lygio jums nepakanka, galite užtepti dar vieną sluoksnį

Galimi variantai:

Kiekis:

1

€ 19.50
Prekes pristatysime spalio 31 - lapkričio 06 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Purito Cica Clearing BB Cream – tai dažantis kremas, suteikiantis odai itin natūralią, šiek tiek švytinčią išvaizdą ir dėl aukštų UA/UBV saulės filtrų apsaugo ją nuo žalingos spinduliuotės ir išorinių veiksnių įtakos.

Purito Cica Clearing BB kremas turi ilgai išliekančią formulę, kuri puikiai įsilieja į odą ir suteikia natūralų atspalvį. Jame nėra dirbtinių kvapiųjų medžiagų ar natūralių eterinių aliejų, kurie gali sukelti dirginimą. Dėl to jis tinkamas kasdieniam naudojimui visų odos tipų žmonėms, įskaitant jautrią.

„Purito Cica Clearing BB Cream“ receptas praturtintas priešuždegiminiu centella asiatica ekstraktu, azijietinėmis ir madecassic rūgštimis bei asiaticozidu. Sudėtyje taip pat yra drėkinančio glicerino, adenozino nuo raukšlių, niacinamido, kuris ramina dermatozes, ir vitamino E, kuris pagreitina gijimą ir regeneraciją. Pantenolis drėkina ir lygina odą, o alantoinas skatina ląstelių dalijimąsi ir augimą.

Purito BB kremas turi SPF38/PA+++ saulės filtrą ir pH 6,5.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?