fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
SVR

SVR SUN SECURE apsauginis pienelis SPF 50+, 200 ml


Sun Secure Spray yra produktas, skirtas apsaugoti visų tipų odą. Veiksmingai apsaugo nuo žalingo saulės spindulių poveikio.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Aqua/water/eau, Dicaprylyl Ether, Diisopropyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylhexyl Butamido Triazone, Silica, Beheneth-25, Propanediol, Pentylene Glycol , Acrylates/c12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Polyester-7, Coco-glucoside, Microcrystalline Cellulose, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Parfum (Fragrance), 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Glycerin, Arginine, Citric Acid, Tocopherol, Cellulose Gum, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Lecithin, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Lepidium Sativum Sprout Extract.

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Gausiai tepkite ant sausos arba drėgnos odos prieš buvimą saulėje.

1

€ 26.50€ 29.40
Prekes pristatysime spalio 24-29 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Sun Secure Spray yra produktas, skirtas apsaugoti visų tipų odą. Veiksmingai apsaugo nuo žalingo saulės spindulių poveikio. Visa tai dėka šiuolaikinių filtrų su plačiu veikimo spektru, pvz., SPF50+, naudojimo. Aukštas faktorius užtikrina labai efektyvią odos apsaugą nuo žalingo UVA/UVB spindulių poveikio. Purškiklį tepti ir naudoti itin paprasta, tereikia naudoti nedidelį kiekį ir tolygiai paskirstyti.

SVR Sun Secure Spray SPF50+ pranašumas taip pat yra jo subtili, kreminė tekstūra. Iš karto po užtepimo jis susigeria į pasirinktą paviršių nepalikdamas nemalonaus lipnaus ir purvino sluoksnio. Tuo pačiu metu jis yra nematomas plika akimi, be baltos dangos, būdingos gaminiams, kurių sudėtyje yra apsaugos nuo saulės. Jis turi drėkinančių ir minkštinančių savybių.

„Sun Secure SVR“ serijoje naudojami filtrai yra neutralūs jūros aplinkai. Jie sėkmingai išlaikė zooplanktono ir fitoplanktono mėginių laboratorinius tyrimus, jų nepažeisdami. Be to, dermatologiniai tyrimai parodė, kad produktus saugu naudoti net ir jautriai odai, taip pat ir vaikams.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?