fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Khadi

KHADI SHAKTI CENTELLA NEW-CELL aliejus nuo strijų, 50 ml


Khadi Skin & Soul Shakti Shape Centella New-Cell kūno aliejus palaiko epidermio regeneracijos procesus ir skatina sveikų ląstelių augimą.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol, Alcohol denat., Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Citrus Reticulata Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Sida Cordifolia Root Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract*, Hemidesmus Indicus Root Extract*, Convolvulus Pluricaulis Leaf Extract, Emblica O¬ficinalis Fruit Extract*, Centella Asiatica Leaf Extract*, Ocimum Sanctum Leaf Extract*, Rubia Cordifolia Root Extract*, Vanillin, Limonene**, Linalool**

* iš kontroliuojamo ekologinio ūkininkavimo

** natūralių eterinių aliejų komponentas

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

1-2 pompas aliejaus užtepkite ant delno ir sukamaisiais judesiais įmasažuokite į ką tik nupraustą ir dar šiek tiek drėgną odą – tas vietas, kurioms reikia ypatingo dėmesio. Leiskite aliejui susigerti ir mėgaukitės sustiprėjusios odos pojūčiu.

1

€ 21.90
Prekes pristatysime spalio 31 - lapkričio 06 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Ajurvedinė priežiūra su Khadi Shakti Shape kūno aliejais yra nuostabių kvapų, veiksmingų veikliųjų medžiagų ir aromaterapinių savybių derinys. Vertingi augalų ekstraktai ir aliejai pasižymi drėkinamuoju, stangrinančiu, glotninančiu ir jauninamuoju poveikiu. Gilus masažas su Khadi aliejais teigiamai veikia kraujo ir limfos apytaką bei aprūpina audinius deguonimi.

Khadi Shakti Shape Centella New-Cell regeneruojantis aliejus nuo strijų susideda iš 100% natūralių ingredientų. Koncentruotoje jo formulėje rasite pvz. Azijos centelės ekstraktas, turintis gydomąjį poveikį. Jis palaiko epidermio regeneracijos procesus ir skatina sveikų ląstelių augimą. Indijos bazilikas turi antioksidacinių ir senėjimą stabdančių savybių . Kita vertus, Indijos agrastai padidina odos stangrumą, elastingumą ir įtempimą. Centella New-Cell Khadi Shakti Shape kūno aliejus puikiai tinka net reikliausios odos priežiūrai – su strijomis ir randais po strijų.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?