fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Mizon

MIZON HYALURONIC ACID 100 veido serumas, 30 ml


Serumas su hialurono rūgštimi, ypač rekomenduojamas papilkėjusiai, sausai, gyvybingumo netekusiai odai.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Water, Sodium Hyaluronate, Copper Tripeptide-1, Butylene Glycol, Sclerotium Gum, 1,2-octanediol, Ethylhexyl-glycerin, Tropolone, Hydrogenated Polydecene, Carppyl/capric Triglyceride,Hydrogenated Lecithin, Stearic Acid, C12-c20alkyl Glucoside, C13-22 Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cholesteryl Hydroxystearate, Cholesterol, Ceramide 3, Triethanolamine, Carbomer, Betula Platpyhlla Japonica Juice, Portaluca Oleracea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Astragalus Membranaceus Root Extract, Amica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Achillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Rubus Idaeus (Rasberry) Fruit Extract, Beta-Glucan, Adenosine, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA.

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Nedidelį ampulės kiekį pipete užtepkite ant nuvalytos veido ir kaklo odos. Paglostykite pirštų galiukais, kad geriau įsigertų.

Prekė šiuo metu yra išparduota. Jeigu norite gauti pranešimą, kai vėl ją turėsime - įveskite savo el. paštą žemiau:

Pranešti atsiradus prekei

Mes Jums pranešime, kai prekė vėl pasirodys prekyboje!

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

HYALURONIC ACID 100 by Mizon – serumas su hialurono rūgštimi, ypač rekomenduojamas papilkėjusiai, sausai, gyvybingumo nestokojančiai odai.

Produktas giliai ir ilgai drėkina odą. Tai padaro odą maloniai įtemptą ir elastingą. Rūgštis taip pat pagerina odos tonusą ir mažina raukšles. Taip pat pašalina pleiskanojančias dalis ir atkuria sveiką odos išvaizdą. Be to, hialurono rūgštis turi antioksidacinių savybių, dėl kurių ji neutralizuoja laisvųjų radikalų poveikį. Jis apsaugo nuo odos senėjimo, turi stangrinančių ir raukšlių mažinančių savybių.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?