fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Bandi

BANDI PROFESSIONAL YOUNG CARE GLOW veido tonikas, 230 ml


Bandi Professional veido tonikas iš Young Care Glow linijos pasižymi raminamuoju, drėkinamuoju ir šviesinamuoju poveikiu. Po jo panaudojimo oda bus gaivi, švari ir švelni liesti.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Aqua/Water, Glycerin, Propanediol, Polysorbate 20, Lactobacillus / Arundinaria Gigantea Ferment Filtrate, Panthenol, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Troxerutin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Parfum/Fragrance, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alcohol Denat.

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Naudokite kiekvieną rytą ir vakarą nusiprausę odą. Be to, taip pat dienos metu, kad pagerintumėte drėkinimą ir atkurtumėte tinkamą odos pH.

1

€ 11.60
Prekes pristatysime spalio 21-24 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Veido tonikas puikiai paruošia odą tolimesnėms grožio procedūroms. Priemonė pagerina natūralaus epidermio šveitimo procesą ir skatina jo atsinaujinimą. Be to, jis efektyviai leidžia atsikratyti negyvos ir papilkėjusios odos.

Jis turi gaivų citrusų kvapą. Patogi pakuotė užtikrina visišką naudojimo komfortą. Produktas yra veganiškas, be to, buvo apdovanotas Love Cosmetics konkurse Jaunosios kartos pasirinkimo kategorijoje.

Bandi Professional veido tonikas iš Young Care Glow linijos pasižymi raminamuoju, drėkinamuoju ir šviesinamuoju poveikiu. Po jo panaudojimo oda bus gaivi, švari ir švelni liesti.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?