fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Nivea

NIVEA ROSE TOUCH naktinis kremas nuo raukšlių, 50 ml


Rose Touch naktinis kremas praturtintas rožių žiedlapių aliejumi, kalciu ir kreatinu. Jis turi tankią, turtingą formulę, kuri neapkrauna odos. Jis maitina ir regeneruoja, kol jūs miegate.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Aqua , Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Isononanoate, Cocoglycerides, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Rosa Damascena Flower Oil, Rosa Gallica Flower Extract, Calcium Pantothenate, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide , Panthenol, Pantolactone , Ubiquinone , Menthoxypropanediol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum , Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Hydroxyacetophenone , Parfum, CI 16035, CI 15985, CI 42090.

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Kiekvieną vakarą tepkite ant kruopščiai nuvalyto veido, švelniai masažuodami sukamaisiais judesiais. Venkite akių srities.

1

€ 9.60
Prekes pristatysime spalio 22-25 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Nivea Rose Touch naktinis veido kremas nuo raukšlių yra tinkamas žingsnis jūsų vakarinėje priežiūros rutinoje. Jis yra tirštos ir sodrios konsistencijos, kuri tuo pačiu neapkrauna odos. Labai lengvai tepasi ir greitai susigeria, palieka malonų drėkinimo ir apsaugos pojūtį. Veiksmingai regeneruoja ir užpildo smulkias mimikos raukšleles, kol atsinaujinate miegant.

Pagal serijos pavadinimą Rose Touch gaminiuose visų pirma yra vertingas aliejus, gaunamas iš rožių žiedlapių. Jis sustiprina odos atsparumą išsausėjimui, suteikia spindesio ir stimuliuoja pojūčius savo gėlių kvapu. Aromatas atpalaiduojantis, moteriškas ir romantiškas. Naktinis kremas taip pat praturtintas kalciu – stangrina odą ir užpildo smulkias raukšleles, o kreatinas – skatina ląsteles gaminti savo kolageną.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?