fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Purito

PURITO B5 PANTHENOL RE-BARRIER veido kremas dienai ir nakčiai, 80 ml


Veido kremas puikiai regeneruoja, drėkina ir maitina odą

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Centella Asiatica Extract, Panthenol (10%), Squalane, Butylene Glycol, Water, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Hydrolyzed Jojoba Esters, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydroxyacetophenone, Tromethamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Copper Tripeptide-1, Madecassic Acid.

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Tepkite ant nuvalytos odos, po toniko ir/ar serumo, bet prieš kremą nuo saulės. Centella Asiatica Extract, Panthenol (10%), Squalane, Butylene Glycol, Water, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Hydrolyzed Jojoba Esters, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydroxyacetophenone, Tromethamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Copper Tripeptide-1, Madecassic Acid
Tepdami venkite akių ir lūpų srities.

1

€ 29.40
Prekes pristatysime spalio 21-24 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Purito B5 Panthenol Re-Barrier Cream – veido kremas, puikiai tinkantis kasdienei odos priežiūrai. Kremas regeneruoja ir maitina odą bei gerina jos struktūrą. Jis turi antioksidacinių ir raminančių savybių.

Purito veido kremas intensyviai drėkina odą, palikdamas ją itin lygią ir švelnią liesti. Puikiai apsaugo ir stiprina odos hidrolipidinį barjerą. Sulaiko vandenį epidermyje, palaikydamas aukštą hidratacijos lygį.

Speciali Purito B5 Panthenol Re-Barrier Cream formulė praturtinta naudingomis veikliosiomis medžiagomis, kurios pagerins paakių odos išvaizdą. Jo sudėtyje yra azijinės žolės ekstraktas, pantenolis, niacinamidas ir skvalanas.

Purito veido kremas yra veganiškos formulės, o tai reiškia, kad jame nėra gyvūninės kilmės ingredientų. Tai bus puikus pasirinkimas veganams ir vegetarams. Jis tinka visų tipų odai ir kasdieniam naudojimui.

Jo formulėje nėra dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir eterinių aliejų. Produktas nėra išbandytas su gyvūnais . Pakuotė pagaminta iš 100% perdirbto plastiko.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?