fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Bielenda

BIELENDA PRO CAVIAR veido kremas nuo raukšlių, 100 ml


Jei jūsų odai reikia stangrinimo ir norite, kad veidas atrodytų jaunesnis – Bielenda Professional Rejuvenating & Moisturizing Caviar kremas yra tiesiog jums!

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Aqua (Water) Ethylhexyl Stearate Ethylhexyl Methoxycinnamate Cetearyl Alcohol Cyclopentasiloxane Octocrylene Glycerin Glyceryl Stearate Triethylhexanoin Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) Niacinamide Glycereth-26 Butyl Methoxydibenzoylmethane PEG-100 Stearate Caviar Extract Hydrolyzed Collagen Chitosan Lactate Dimethicone Polysilicone-11 Ceteareth-18 Ethylhexyl Hydroxystearate Propylene Glycol Polyacrylamide C13-14 Isoparaffin Laureth-7 Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer Disodium EDTA Phenoxyethanol Methylparaben Ethylparaben DMDM Hydantoin Parfum (Fragrance) Alpha-Isomethyl Ionone Benzyl Benzoate Benzyl Salicylate Citronellol Hexyl Cinnamal Limonene Linalool BHT.

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Tepkite kremą ant švarios veido, kaklo ir iškirptės odos. Švelniai įmasažuokite ir naudokite jį priežiūros procedūros pabaigoje.

Prekė šiuo metu yra išparduota. Jeigu norite gauti pranešimą, kai vėl ją turėsime - įveskite savo el. paštą žemiau:

Pranešti atsiradus prekei

Mes Jums pranešime, kai prekė vėl pasirodys prekyboje!

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Bielenda Professional Rejuvenating Moisturizing Caviar – tai daug daugiau nei įprastas kremas nuo raukšlių kasdienai. Tai daugiamatė priemonė, kuri reguliariai naudojant gali daryti stebuklus. Kremas su veikliosiomis medžiagomis, tokiomis kaip ikrai, chitozanas, jūrinis kolagenas ir vitaminas B3, saugo ir stiprina odos apsauginę sistemą bei atgaivina visas ląstelių funkcijas.

Jauninantis ir stangrinantis Bielenda veido kremas akivaizdžiai stangrina, todėl veido kontūras tampa aiškesnis. Jau po pirmo naudojimo galite pastebėti odos gyvybingumą ir švytėjimą. Be to, produktas lėtina odos senėjimo procesus ir giliai ją maitina. Jis gali būti naudojamas bet kuriuo metų laiku, nes užtikrina optimalią apsaugą dėl UVA ir UVB SPF 15 filtrų. Kasdieniniam naudojimui užtenka nedidelio kiekio kremo, jį galima naudoti ir kaip makiažo pagrindą.

Jį galite naudoti kiekvieną dieną, visus metus. Jis atitiks net išrankiausių žmonių lūkesčius ir reikalavimus. Reguliariai naudojant, jūsų oda taps lygi, sudrėkinta, stangrinama. Jauskitės gerai savo odoje su Bielenda.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?