fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Paese

PAESE SELFGLOW ULTRA GLOW highlighteris, 6,5 g


„Self Glow” linijos veido highlighter’is, suteikia švytėjimo ir šiek tiek įdegusios odos efektą.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

TALC, MICA, DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TITANIUM DIOXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAUROYL LYSINE, TRIHYDROXYSTEARIN, RIBES NIGRUM SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL, PEG-8 BEESWAX, DECYL GLUCOSIDE, BARIUM SULFATE, MAGNESIUM STEARATE, AQUA, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, [+/-: CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 77861].

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Tinkamose vietose užteptas paryškintuvas gali suploninti veidą ir suteikti odai natūralų, gaivų švytėjimą. Highlighterį rekomenduojama naudoti ant skruostikaulių, antakių lanko, kupidono lanko, nosies ir smakro.

Prekė šiuo metu yra išparduota. Jeigu norite gauti pranešimą, kai vėl ją turėsime - įveskite savo el. paštą žemiau:

Pranešti atsiradus prekei

Mes Jums pranešime, kai prekė vėl pasirodys prekyboje!

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Paese SelfGlow highlighter pakuotėje yra du derantys atspalviai, kurių lengva formulė maloniai tepasi ant odos. Priemonė pabrėš veido bruožus ir suteiks odai nepakartojamo švytėjimo. Kiekvienas iš atspalvių gali būti naudojamas atskirai arba derinamas vienas su kitu. Be to, highlighterį galima naudoti ir sausą, ir šlapią. Sausas naudojimas suteiks natūralią išvaizdą, o šlapias – įspūdingą stiklo efektą.

Paese highlighterio formulė praturtinta rūpestingais ingredientais. Į jo sudėtį įeina juodųjų serbentų sėklų aliejus. Jame yra unikalus riebalų rūgščių derinys, užtikrinantis visapusišką priežiūrą ir tinkamą funkcionavimą.

SelfGlow serija buvo pagaminta naudojant unikalią atgalinio įpurškimo technologiją – buvo leista išgaruoti skystai produkto masei, kurios dėka buvo išsaugoti net mažiausi pigmentai. Tai užtikrina, kad priemonė yra patvari ir lengvai tepama, ir suteikia glotnumo efektą.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?