fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Nacomi

NACOMI NEXT LEVEL CITY SPF 50 veido kremas, 50 ml


Vandeniui atsparus kremas su SPF 50 filtru apsaugo nuo saulės ir giliai drėkina odą.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Składniki (INCI)/Ingredients/Ingredienti: Aqua, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Coco-Caprylate/Caprate, Isopropyl Myristate, Propylheptyl Caprylate, Hydrogenated Farnesene, Olea Europaea Fruit Oil, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Passiflora Incarnata Seed Oil, Prunus Persica Flower Extract, Camellia, Sinensis Leaf Extract, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Potato Starch Modified, Decyl Glucoside, Zea Mays Starch, Propanediol, Gluconolactone, Tocopheryl Acetate, Calcium Gluconate, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Citric Acid, Parfum, Raspberry Ketone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Citral, Linalool.

Už produkto sudėtį ir ingredientus atsako gamintojas. Dėl galimų pakeitimų, visada rekomenduojame patikrinti produkto sudėtį tiesiai ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Apie 1 g kremo tolygiai paskirstykite ant nuvalytos veido odos. Naudokite maždaug 20 minučių prieš buvimą saulėje. Kremą galite naudoti vieną arba kaip makiažo pagrindą. Venkite akių srities.

1

€ 14.50
Prekes pristatysime spalio 24-29 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Nacomi Next Level City SPF 50 yra vandeniui atsparus veido kremas su persikų lapų ekstraktu, kuris efektyviai apsaugo odą nuo oksidacinio streso, UVA ir UVB spindulių bei apsaugo nuo priešlaikinio odos senėjimo. Atkuria jos gyvybingumą, stangrumą ir elastingumą. Sudėtyje taip pat yra 4 formų hialurono rūgšties kompleksas, kuris giliai ir ilgai drėkina odą. Yra žaliosios arbatos ekstraktas, jis žinomas dėl savo antioksidacinių savybių. Jis skatina kolageno ir elastino gamybą, o tai pagerina odos elastingumą ir stangrumą. Be to, jis ramina bet kokius sudirgimus ir atkuria pažeistą epidermio struktūrą. Be to, kompozicija praturtinta alyvuogių aliejumi, kuris giliai maitina odą ir stabdo priešlaikinį senėjimą . Jis atkuria natūralų epidermio lipidų barjerą, o pasiflorų aliejus pasižymi jauninamuoju poveikiu, atkuria nuostabų natūralų odos švytėjimą.

Dėl sudėtyje esančių natūralių ingredientų ir didelio UVA SPF 50 PA++++ saulės filtro kremas puikiai tinka kaip makiažo pagrindas. Apsaugo nuo priešlaikinio odos senėjimo ir UVA bei UVB spindulių. Nacomi Next Level City yra puikus produktas, kuris visapusiškai prižiūrės jūsų odą, todėl ji kasdien atrodys gražesnė ir jaunesnė.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?