fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
AA

AA PURE DERMA raminantis odą pienelis makiažui pašalinti, 200 ml


Raminantis valomasis pienelis puikiai pašalina visus nešvarumus, įskaitant makiažo likučius, net ir vandeniui atsparius. Giliai drėkina odą, palikdama ją švelnią. Palaiko natūralų odos mikrobiomą ir ramina sudirgimus.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Pentylene Glycol, Trilaureth-4 Phosphate, Betaine, Allantoin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Panthenol, Urea, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Hydroxypropyl Starch Phosphate.

Atkreipkite dėmesį, kad sudedamųjų dalių sąrašas gali skirtis priklausomai nuo produktų serijos. Naujausią sąrašą rasite ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Veidui, akims ir lūpoms valyti naudokite pienelyje suvilgytą vatos tamponėlį. Kitame žingsnyje naudokite „AA Pure Derma Soothing Cleansing Foam” putas.

Prekė šiuo metu yra išparduota. Jeigu norite gauti pranešimą, kai vėl ją turėsime - įveskite savo el. paštą žemiau:

Pranešti atsiradus prekei

Mes Jums pranešime, kai prekė vėl pasirodys prekyboje!

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

„AA Pure Derma” – tai kosmetikos serija, skirta makiažo šalinimui, veido odos valymui ir tonizavimui. Dėl hipoalerginės formulės ši kosmetikos linija yra saugi ir efektyvi. Atraskite patikimos priežiūros galią naudodami „AA Pure Derma” linijos produktus.

Raminantis valomasis pienelis puikiai pašalina visus nešvarumus, įskaitant makiažo likučius, net ir vandeniui atsparius. Giliai drėkina odą, palikdama ją švelnią. Palaiko natūralų odos mikrobiomą ir ramina sudirgimus.

Dėl specialios formulės, praturtintos vertingomis veikliosiomis medžiagomis, tokiomis kaip betainas, alantoinas ir pantenolis, kosmetikos priemonė rūpinasi tinkama odos priežiūra, paliekant odą gaivią.

Raminantis „AA” makiažo valymo pienelis turi hipoalerginę, kliniškai patikrintą formulę, pritaikytą jautrios ir į alergiją linkusios odos poreikiams. Kosmetikos sudėtyje nėra mikroplastiko, kvapiųjų medžiagų ar etilo alkoholio. Veganišką formulę sudaro 98 % natūralios kilmės ingredientai.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?