fbpx
Parduotuvė
Apie mus Blogas D.U.K. Kontaktai
Nivea

NIVEA MEN SENSITIVE PRO drėkinamasis veido kremas su kanapių sėklomis, 75 ml


Nivea Men Sensitive Pro Ultra-Calming veido kremas yra skirtas kasdieniam naudojimui tiek ryte, tiek iš kart po skutimosi. Kremas yra labai lengvos formulės, kuri greitai susigeria, nepalieka nemalonaus pojūčio ar riebios plėvelės ant odos.

Skaityti pilną aprašymą
Sudėtis

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Tapioca Starch, Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-10 Stearate, Ceratonia Siliqua Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Parfum.

Atkreipkite dėmesį, kad sudedamųjų dalių sąrašas gali skirtis priklausomai nuo produktų serijos. Naujausią sąrašą rasite ant gaminio pakuotės.

Naudojimas

Tepkite ant veido, smakro ir kaklo. Norėdami gauti dar geresnių rezultatų, po skutimosi tepkite Sensitive Pro Ultra-Calming Foam putas po skutimosi.

1

€ 11.50
Prekes pristatysime spalio 22-25 dienomis

Greitas
Pristatymas

Prekių grąžinimas
per 14 d.d.

Patogus ir saugus
atsiskaitymas

Patikimas pardavėjas
visoje Lietuvoje

Aprašymas

Nivea Men Sensitive Pro – tai itin drėkinančių produktų serija, skirta kasdienei kiekvieno vyro veido priežiūrai. Šios linijos riemonės puikiai tinka veido plaukams prižiūrėti, tinkamai juos formuoti ir jeigu yra poreikis, padeda išvengti jų augimo. Unikali formulė paremta patikrintais receptais ir joje yra ekologiško kanapių sėklų aliejaus bei vitamino E. Kosmetika skirta gležnai ir jautriai odai, kuri linkusi parausti ir išsausėti.

Nivea Men Sensitive Pro Ultra-Calming veido kremas yra skirtas kasdieniam naudojimui tiek ryte, tiek iš kart po skutimosi. Kremas yra labai lengvos formulės, kuri greitai susigeria, nepalieka nemalonaus pojūčio ar riebios plėvelės ant odos. Kremas drėkina iki 24 valandų, todėl veidas yra drėkinamas ir puikiai prižiūrimas.

Nivea Men Sensitive Pro kosmetika yra veganiška alternatyva standartiniams pasiūlymams. Priemonių formulėse yra natūralių veikliųjų medžiagų, o pakuotė pagaminta iš ekologiškesnių medžiagų, kurios yra iš perdirbamos. Produktų veiksmingumas patvirtintas dermatologiniais tyrimais.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko trunka pristatymas?
Ar prekes pristatote visoje Lietuvoje?
Kaip galėčiau stebėti savo užsakytas prekes ar sekti savo užsakymą?
Įsigijau kosmetikos priemonę, tačiau norėčiau ją grąžinti, nes pabandžius man netiko spalva. Kaip galėčiau tą padaryti?
Jūsų asortimente nerandu norimų prekių. Ką daryti?
Dirbu grožio srityje, ar galėčiau produktus įsigyti su nuolaida? Kokie privalumai laukia manęs?